Gràcies

Hem finalitzat una altra edició i estem a punt de començar a penjar els vídeos de les ponències, que podreu consultar en la pestanya de 2017, així que és moment de donar-vos les gràcies per haver-ho fet possible una altra vegada més:


Moltíssimes gràcies a les persones que heu assistit, preguntat, valorat i opinat. Moltíssimes gràcies a tots i totes els/les nostres meravellosos/es ponents, tant del món de les creences i les pràctiques espirituals com aquells/as que fan les seves aportacions des del món acadèmic.
Moltíssimes gràcies als qui ens heu acompanyat en el menjar i en el ritual del Temple; és la primera vegada que ajuntem tanta gent en aquests espais!
Moltíssimes gràcies al personal del Casal Pere Quart i al suport que ens brinda l’Ajuntament de Sabadell a través de la Regidoria de Drets Civils, ens sentim veritablement acollits/ides en una ciutat que valora la diversitat de creences.
Moltíssimes gràcies a totes les persones del Temple, el compromís del qual fa que tot el que fem sigui possible, i a tota la Hermandad de la Diosa per donar-nos el seu suport i ajudar-nos en tot el que poden, fins i tot des de la distància. Esperem seguir comptant amb visites de més germans i germanes.
Moltes gràcies al nostre gran equip: a l’Erika, la Nàtica i la Sara, les nostres companyes que ens han ajudat a fer que l’experiència anés acollidora, a la Roser i el Jordi, que formen part del Dia del Paganisme des del principi i, a l’equip central d’aquest any la Belinda, l’Antoni i la Núria (Anami).

Acabem desitjant-vos que gaudiu dels vídeos tan aviat com estiguin disponibles online i animant-vos a participar en les properes edicions.
Org. Dia del Paganisme
Org. Dia del Paganisme
Un pequeño grupo de personas del Templo de la Diosa forman el equipo de organización central que trabaja todo el año para hacer posible el Dia del Paganisme. Es un evento anual gratuito de ámbito nacional que empezó en 2013.

Comenta...

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

IMPORTANTE: Actualmente nuestro espacio físico permanece cerrado hasta nuevo aviso. Seguimos nuestra actividad online y en las redes sociales.