— Dia del Paganisme 2023

Ens plau presentar-te el cartell de la desena edició del Dia del Paganisme. Aquest any estrenem un nou format d’esdeveniment, i retornem a la presencialitat. Com sempre serà gratuït i esperem que t’agradi tant com a nosaltres ens està agradant preparar-lo.
Aquest any viurem la Crida de la Deessa, una jornada inesperada, participativa i vivencial que ens portarà per quatre experiències emocionants, de la mà de quatre aspectes de la Deessa. Obrirem portes a les 10.30h del matí i a les 13.45h tancarem la primera etapa d’aquest viatge. Ens tornarem a veure a les 15.45h fins que, a les 19h, tancarem i acomiadarem la jornada.
No necessites portar res, només venir, gaudir del dia i de totes les activitats que hem preparat i viure de l’experiència.
La jornada es realitzarà a la seu del Templo de la Diosa, a Sabadell, al carrer de la Baronia número 12 el dia dissabte 21 d’octubre del 2023.
Com les places son limitades, és imprescindible reservar plaça al correu templodeladiosa@gmail.com.

Per a un dia tan especial, volíem fer un cartell que estigués a la alçada. Podeu veure-hi un tauler del joc de la Oca, però és un joc molt especial. L’hem fet les germanes del Temple especialment per aquesta jornada i dedicat a vosaltres, per suposat. Està ple de simbolisme i planteja també tot de reptes i desafiaments, per que si be es pot jugar com un joc de la oca tradicional, també es pot jugar de forma individual, acomplint missió rere missió per poder avançar caselles. T’atreveixes a provar-lo? Te’l pots descarregar gratuïtament aquí , juntament amb les instruccions en català o en castellà.
Segurament et sorprendrà el disseny de les oques. Cadascuna d’aquestes oques reprodueix un gravat prehistòric d’una au aquàtica en les vores del llac Onega, situat a la república russa de Carèlia.

Imagen de SergeiBelousov


Ens diuen els arqueòlegs i historiadors que en aquesta zona hi ha el bressol del xamanisme més ancestral. Aquestes aus, també ens diuen, hi foren representades just al límit on l’aigua mulla les roques de la riba, per simbolitzar un animal de poder capaç de passar de món en món, des del món dels ancestres, sota l’aigua, al món dels mortals, la terra, al món de les divinitats, els cels. Sigui aquest Joc de la Oca que hem creat per a tu un camí d’aprenentatge, llibertat i espiritualitat, per que sigui una experiència transformadora i empoderadora, per que t’ajudi a transcendir els mons, i t’acosti una mica més a la Deessa.

Próximament més informació.