Butlletí de socis/es de juny 2017

Arriben les pluges, el mar, el sol i el foc. El solstici d’estiu s’acosta i aquí tens les novetats del Temple…

Nova contrasenya:
DiosaIsis

Com ja sabeu a l’espai dels socis/es (a la web on posa SOCI@S) podeu trobar documentació que compartim i entrades privades. La nova contasenya per accedir-hi és: DiosaIsis

Celebrem les llunes

Ja sabeu que a l’estiu ens animem a celebrar moltes de les llunes, especialment a la natura. Són gratuïtes, només per socis/es i podeu portar-hi un/a acompanyant. La propera serà aquest divendres dia 9, sortint del Temple a les 19h.

I comencem també una nova edició de Al ritmo de la Luna gratuïta per tota la gent del Temple. Inscriu-te des de l’espai del soci@s o enviant un mail. Demà comencen els missatges, inscripcions obertes fins a la lluna plena

Litha

Celebrem el solstici i el poder de les aigües el proper diumenge 18 de juny. Confirmeu l’assistència al mail, si us plau. Aquí teniu tota la informació!

Compres a Amazon.es?

Si compres a Amazon a través d’aquest enllaç (el pots trobar sempre al peu de la web), el Temple rebrà un 7% i a tu no et costarà ni un cèntim. Si has de comprar alguna cosa, t’animem a fer-lo servir:

Properes activitats

  • 9 de juny – Lluna plena per socis i “Al ritmo de la luna”
  • 18 de juny – Celebració de Litha 
  • 20 de juny – Tenda roja de juny: Tatuatges temporals d’henna. Imprescindible avisar perquè hi hagi materials per tothom.
  • 18 de juliol – Tenda roja de juliol: Vine a provar el reiki lunar
  • 26 de juliol – Art corporal ritual: Taller de tatuatges temporals, tècniques d’henna,dibuix de nusos celtes; tècnica artística i usos rituals. Inclou dossier i materials per endur. Formació de 10 a 14h. Pausa per dinar i, a la tarda, l’estona que necessitem per fer les nostres creacions. Preu aproximat per socis/es 30€ (segons materials i participants) places molt limitades. Apunta’t abans del 30 de juny!
  • 1 d’agost – Celebració de Lammas
  • I, com sempre, cada dijous de 18 a 20h Temple obert fins a finals de juliol.

Pots veure el butellí també aquí

Núria Salvans
Cofundadora del Templo de la Diosa. Maestra de inglés en primaria. Estudiante perpetua. Soñadora a tiempo completo. Mis publicacionesMás sobre mi...

Comenta...

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *