LES MEVES DEESSES DE PAPER – IMBOLC

Arriba Imbolc i per a nosaltres és un moment en que celebrem l’espurna de la primera llum, per començar a deixar enrere aquests dies freds i foscos.
La Deessa donzella arriba per donar-nos llum, alegria i força perquè fem brollar aquestes llavors que vam plantar en Yule i els somnis es converteixin en realitat. És una època de sanació en què deixem enrere el passat per poder atreure a la nostra vida allò que desitgem. És per tant, un moment en el que comencem a donar vida a aquests somnis i projectes que tenim tanta il·lusió per emprendre.
Una de les Deesses donzelles a la que li tenim un especial afecte és Brigid. Ella, encara que es present al nostre altar de Imbolc com a donzella, és una Deessa irlandesa triple, amb diversos aspectes. Ella ens porta la flama de la transformació, és patrona de la forja i dels poetes, de tot allò que tingui a veure amb la creativitat. Ella és també una Deessa amb un aspecte fort, lluitador i protector. A més, d’altra banda, les aigües de Brigid són també de sanació i amor. Ens trobem doncs, davant d’una gran Deessa de molts aspectes que si no la coneixeu us animem a aprofundir-hi.
Per als que us agradaría tenir-la en l’altar en aquesta època la Nàtica ens l’ha fet de paper.


Moltes vegades ens trobem que no tenim una Deessa per posar a l’altar i us donem l’oportunitat de poder fer-la amb les vostres mans.
Aquesta es la sisena Deessa de paper per que pogueu gaudir d’aquestes energíes de Imbolc, es molt fàcil de fer!

 

Esperem que pogueu connectar més profundament amb ella i que la pogueu tenir en el vostre altar.
Per descarregar el retallable feu click aquí.

Compartiu-la i si voleu envieu-nos una foto amb la Brigid al vostre altar per compartir-la a les xarxes i a aquest mateix article!

Lunitari
Sacerdotisa de la Diosa. Me encanta la música, la creatividad y la artesanía. Mis publicacionesMás sobre mi...

Comenta...

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *