
Poció de Imbolc
La recepta d’aquesta poció me la van donar fa molts anys i la veritat és que em va encantar i des de llavors la preparo sempre per Imbolc.
Per fer-la una mica més especial no la prenc la resta de l’any, ja que així l’espero amb més ganes i la gaudeixo més.
Al Temple ja s’ha convertit en una tradició en les nostres celebracions de Imbolc ja sigui durant la pròpia celebració o un cop acabada per recuperar forces i entrar en calor.
POCIÓ DE IMBOLC
Ingredients:
- 1 tassa de llet o llet d’arròs (opcional)
- 1 cullereta de mel.
- 1/4 de cullereta de vainilla o extracte, como us agradi més.
- 1/2 tassa d’infusió de lavanda.
- Llavors de lavanda
- Canyella en pols
Preparem la infusió de llavors de lavanda, la podeu fer forta o suau en funció de com us agradi més.
A part escalfem la llet però que no arribi a bullir ni fer escuma, si voleu fer servir llet vegetal recomano la d’arròs ja que té un gust suau i dolç i s’aconsegueix el resultat més semblant a fer-ho amb llet de vaca que amb altres llets vegetals.
Un cop la llet estigui calenta i afegim la infusió de lavanda, una cullereta de mel, la vainilla i posem per sobre unes quantes llavors de lavanda i una mica de canyella en pols.
Espero que la gaudiu tant com nosaltres i que la seva màgia us acompanyi.
Agrairem els vostres comentaris de si us ha agradat i l’heu gaudit.
Feliç Imbolc!!