Dia del Paganisme 2019

Una edició molt bilingüe, diversa i amb tocs diferents escalfant-se a la foguera

Una edición muy bilingüe, diversa y con toques diferentes calentandose en la hoguera

PONÈNCIES

Dissabte 21 de setembre a partir de les 11:10 i fins a les 20:45 al Casal Pere Quart de Sabadell.

 

RITUAL

Mabon, celebrem plegats la segona collitaRitual al poblat iber de Puig Castellar 2019

El Dia del Paganisme és una oportunitat per conèixer, trobar-nos i aprendre. El ritual ens dóna a més l’oportunitat de celebrar plegats. Aquesta és una gran trobada de comunitat on ens  ajuntem per agrair els fruits que ens ha donat la terra tan generosament i per preparar-nos per la tardor i els dies curts de l’hivern. 

Com l’any passat, pujarem al poblat iber Puig Castellar (Santa Coloma de Gramanet). Farem la pujada de forma ceremonial, a ritme lent i amb parades. 

Activitat oberta a tothom i gatuita. Només es demana una actitud respectuosa i capacitat de fer silenci. Agraïm confirmacions d’assistència templodeladiosa@gmail.com

 

Si us plau, llegiu atentament la informació:

  • Punt de trobada: Parada de bus Can Franquesas – Menorca de Santa Coloma de Gramanet a les 11:00. Informació detallada de com arribar a: http://templodeladiosa.es/diadelpaganisme/comollegar_diadelpaganisme/
  • És recomanable portar bon calçat, gorra/barret pel sol i aigua per si teniu set.
  • Us convidem a portar roba blanca amb algun detall taronja, el tipus de roba ritual que utilitzeu vosaltres o roba còmoda per anar per la muntanya. Banners o símbols de la vostra tradició o amb motius animals també són benvinguts.
  • Portar alguna cosa petita i fàcil de menjar. Per exemple: xocolata, galetes, fruits rojos ja nets, etc. No ens quedarem a dinar però sempre compartim un mosc al acabar.

Atenció! La predicció de possibles pluges intenses fa que potser haguem de canviar el lloc del ritual a última hora. Us recomanem que us inscriviu per tal de que us puguem avisar o que esteu atents a les nostres xarxes socials!

 

VIDEOS DE LES JORNADES