Realitzat amb imatges de domini públic procedents de Wikimedia Commons. Modficacions pròpies.

Dia Internacional de la dona 2019

Realitzat amb imatges de domini públic procedents de Wikimedia Commons. Modficacions pròpies.

El Dia Internacional de la Dona és una cel·lebració important per nosaltres perquè pensem que encara queda molt per fer pel que fa al reconeixement del paper de la dona en l’història i a l’actualitat, a l’accés realment igual a totes les possibilitats socials, en rebuig a la violència estructural que continuem patint per raó de sexe i, perquè tot això, està directament relacionat amb el maltracte dels infants, dels éssers vius i del planeta.

Enguany, el tema escollit a Sabadell són “Tots els cossos. Totes les dones”. Nosaltres ens sumem a aquesta proposta en celebració de tota la diversitat corporal -tota positiva, tota benvinguda- amb una proposta senzilla i creativa que durarà tot el mes. Es pot venir un dels dies o tots, és oberta a absolutament tothom i no fa falta ser cap artista!
L’activitat s’anomena Imatges de Deesses, imatges de dones i proposa venir a modelar amb fang cossos diversos, des de figures femenines prehistòriques i reproduccions de Deesses fins a on ens porti la inspiració. La nostra intenció és poder compartir experiències i visions sobre el cos durant l’activitat. També ens ofereix una oportunitat de veure i conèixer imatges de figuretes prehistòriques, de Deesses de l’antiguitat, i intentar crear-ne reproduccions o versions pròpies que podrem exposar i utilitzar en el Temple.

Aquest és el nostre programa, on hem inclòs també activitats organitzades per altres entitats però on també assistirem. Si vols, pots venir amb nosaltres!Programa d'activitats al Temple aquest mes de març en motiu del Dia Internacional de les donesHi ha MOLTES activitats molt interessants, si t’interessa el tema t’animem a consultar el programa complert a http://web.sabadell.cat/genere

 

admin

Comenta...

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *