El Cercle de la Deessa

Vols conèixer les bases de l’espiritualitat de la Deessa
tal com l’apliquem al Temple?

Vols comprendre més profundament les nostres celebracions?

Vols apropar-te a una espiritualitat basada en la Terra amb base feminista?

  • Podràs conèixer les bases de les nostres pràctiques espirituals (paganes, dins el Moviment de la Deessa, i concretament la Hermandad de la Diosa).
  • Podràs conèixer els canvis estacionals i vitals que celebrem. 
  • Podràs introduir-te en els aspectes de la Deessa i les diverses Deesses amb les que treballem.
  • Podràs veure la nostra forma de treballar en cercle, durant el ritual i conèixer pràctiques habituals que fem al Templo de la Diosa.

A qui va dirigida:
Aquesta és una formació inicial per a realitzar abans de l’Espiritualitat de la Terra. Donem a conèixer les nostres bases perquè puguis decidir-te a començar el viatge de 3 anys que comporta L’Espiritualitat de la Terra.
Si t’interessa formar-te més extensament i fer el viatge de tres anys que suposa la nostra formació “Vivint la Espiritualitat de la Terra“, aquesta formació és un requisit bàsic.

 

Format presencial:
Ens veurem 4 diumenges durant 4h al Temple i us ensenyarem tant teoria com algunes pràctiques bàsiques en el nostre dia a dia del Temple.

Atenció: Propera edició preparada per començar el dia 20/10/2019

 

Aportació:
Som una entitat sense ànim de lucre, ningú cobra per impartir la formació i tampoc demanem l’elevada quantitat que ens va costar a nosaltres en rebre formació semblant. La donem de cor i a manera de voluntariat però no és gratuïta, esperem que qui la realitzi pretengui també contribuir a la comunitat i que realitzi una donació. Aquestes, igual que qualsevol altres donacions es destinen a assegurar poder seguir oferint tota la resta d’activitats gratuïtes -com el Dia de Paganisme, el Dia Mundial de la Deessa, els temples oberts, etc.- o tenir fons suficients per cobrir les despeses de materials i costos de les activitats que fem tot l’any.
No obstant això, volem que tingueu consciència del valor real del que estem donant (i l’enorme inversió personal que oferim voluntàriament els qui la impartim) i que l’esforç real que demanem és que realment es vulgui fer la inversió personal que suposa, que es quantifica realment en temps de dedicació i compromís d’assistència. Per això, si realment vols fer-però tens impediments seriosos, parla amb nosaltres i veiem si hi ha possibilitats.

* Com sempre totes les persones que han acabat poden repetir absolutament gratuïtament. Ens encanta la companyia, només comuniqueu abans al mail.